Logo Pink Ponk
Novinky Co je to Pink Ponk? Žebříčky Turnaje Staň se členem Obchod Spolupráce Kontakty
            

Turnaj Zpátky ke kořenům Vyškov - 14.9.2024

Poslední možnost kvalifikovat se na MS do Číny v lednu 2025

Přihlásit se

Pink Ponk Tour 2024 Ostrava Sandpaper

Sandpaper OPEN

  1. Vitásek Adam
  2. Vitásek Daniel
  3. Skalický Jiří

První turnaj ze série Pink Ponk Tour 2024 je za námi. Turnaje se zúčastnilo 26 hráčů. Rád bych tímto poděkoval všem účastníkům turnaje, obzvláště Petru Kvašnovskému, který nás navštívil až z Českých Budějovic, a také Adrianu Wiechećovi, který k nám přijel z Polska.

Cílem série Pink Ponk Tour 2024 v Ostravě, Brně a Praze je rozšířit pink ponk ve městech v celé ČR mezi více nových lidí, a to si myslím, že se nám určitě povedlo a považuji to za úspěch. Pro 15 účastníků to byla vůbec první zkušenost se Sandpaper turnajem. Doufáme, že se účastníkům turnaj líbil a že se s nimi uvidíme na dalších akcích.

Hráli jsme skupinovým systémem se skupinami po 4 až 5 hráčích, kdy první 3 hráči postoupili do vyřazovacího pavouka, kde jsme dohrávali do konečného umístění. Celkem tedy do hlavního pavouka postoupilo 18 hráčů. Turnaj probíhal velmi rychle oproti časovému plánu, a tak jsme se také rozhodli, že pro útěchu uděláme jednu velkou skupinu s 8 hráči, aby si každý co nejvíce zahrál.

Nyní k výsledkům turnaje. Na prvním místě se dle očekávání a nasazení umístil Adam Vitásek. Adam tímto získal Major (hlavní) kvalifikační místo v kategorii Sandpaper. Nebude tedy muset v Mexiku hrát předkvalifikaci a v Sandpaperu bude nasazen přímo do hlavní soutěže s nejlepšími hráči.

Na druhém místě se umístil Daniel Vitásek a získal tím Minor (vedlejší) kvalifikační místo. V Mexiku tedy bude muset hrát kvalifikaci o postup do hlavní soutěže. Může se ale účastnit juniorských kategorií, kde doufáme, že se mu opět podaří získat nějaké dobré umístění jako minulý rok.

Na 3. místě se umístil Jiří Skalický a na 4. místě se umístil Petr Kvašnovský.

Na 5. - 8. místě se pak umístili hráči: Chaloupka František, Záškodný Marek, Zavadil Antonín a Chvojka Peter.

Rating všech účastníků turnaje bude aktualizován do konce měsíce.

Postupující Adam Vitásek a Daniel Vitásek už mají certifikát na MS v Mexiku zajištěn. Pokud by se na nějakém příštím turnaji umístili opět na postupových pozicích, certifikát dostane další hráč v pořadí, s výjimkou Dana Vitáska, který stále ještě může zabojovat o Major (hlavní) kvalifikační místo.

Celkové výsledky jsou k nalezení na tomto odkazu:
KvalifikaceOstrava.pdf